+31 165 74 87 02

Belder 30a, 4704 RK  - Roosendaal - Nederland

Welcome to 

Hoi, ik ben Ramona Schijven, personal trainer sinds 1996. In 2006 ben ik gestart met Jouw Personal Trainer, mijn eigen fitnessstudio in Roosendaal. Inmiddels heb ik honderden klanten geholpen bij het bereiken van hun doel; fit worden, afvallen en slank blijven. Fitness Studio


In mijn studio is alles aanwezig voor mijn één-op-één en small group-trainingen. De foto’s hieronder geven een indruk van wat we zoal te bieden hebben.


Aan de hand van een uitgebalanceerd voedingsplan en de juiste training help ik je om je persoonlijke doel te bereiken.


Mijn jarenlange ervaring en diverse opleidingen hebben ervoor gezorgd dat ik begrijp hoe het menselijk lichaam werkt en reageert op beweging, voeding, training en herstel.


Door mijn nooit ophoudende interesse op het gebied van fitness ben ik constant op zoek naar de nieuwste technologie en methoden om mijn klanten optimaal te kunnen begeleiden.


Zo heb ik in 2016 e-fitness opgestart, gespecialiseerd in EMS en gebruikmakend van Wav-e® technologie
EMS


Elektro Musculaire Stimulatie heeft veel voordelen die van persoon tot persoon zeer verschillend kunnen zijn. 

Gratis adviesgesprek


Eigenlijk is er nooit een standaard oplossing voor wie er mijn studio binnenstapt. Na aanleiding van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek, inclusief conditiemeting, stel ik een op jouw wensen afgestemd trainingsprogramma voor je samen.Op maat gemaakt


De sleutel naar een succesvol en langdurig resultaat bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan in combinatie met het regelmatig uitvoeren van doelgerichte oefeningen, afgestemd op jouw lichaam en levensstijl. 


EMS kan gedeeltelijk of helemaal deel uit maken van jouw persoonlijke plan. Met een EMS-training kun je versneld resultaat behalen, omdat je sneller spiermassa opbouwt. Dit helpt bij het verbeteren van je conditie en het verbranden van calorieën. 

Ramona Schijven - Eigenaar


Kwalificaties


Fitness A

Fitness B (niveau 4)

NASM (National Academy of Sports Medicine)

Voedingsadviseuse

Fitvak Personal TrainerWaarom kiezen voor e-fitness?


Gekwalificeerde instructeurs

Onze instructeurs zijn ervaren en volledig gekwalificeerd in de fitnessbranche. Want als je begrijpt hoe het lichaam werkt, kun je helpen het te herstellen en sterker te maken

Op maat gemaakt plan

Wij bieden combinaties van EMS, één-op-één

of small group-training en een op maat gemaakt voedingsplan om jouw maximale resultaat te behalen.  

Moderne fitnessapperatuur

Wij maken gebruik van het meest geavanceerde EMS-systeem dat er bestaat: Wav-e®. Uitvoerig getest en gecertificeerd door de fitnessbranche.


Referenties