+31 (0) 165 74 87 02
Tagliatelle met kabeljauw en paprika
Ingrediënten
· 150-200 gram volkoren tagliatelle
· 2 sjalotten
· 1 teentje knoflook
· 100 gram gegrilde paprika (koeling, zonder zout)
· 2 eetlepels olijfolie
· 200 gram doperwten (diepvries)
· 100 ml bouillon met minder zout
· 200 gram kabeljauwfilet
Bereiding
1. Kook de tagliatelle in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
2. Pelde sjalotten en de knoflook en snijd dit klein.
3. Snijd de paprika in blokjes.
4. Verwarm 1 eetlepel olie in een steelpan en fruit hierin de sjalotten en de knoflook zacht.
5. Voeg de doperwtjes en de bouillon toe en stoof de doperwtjes gaar.
6. Bestrooi de kabeljauw met peper en bak de vis in de rest van de olie in een paar minuten gaar.
7. Verdeel de vis in stukjes.
8. Roer de paprika door de doperwten.
9. Laat de tagliatelle uitlekken en schep het door de doperwtjes.
10. Leg de kabeljauwstukjes erop.
Voedingswaarden per persoon
Recept
Energie
585 kcal
Eiwit
35 gram
Koolhydraten
75 gram
Waarvan suikers
7 gram