+31 (0) 165 74 87 02 

Belder 30a, 4704 RK  - Roosendaal - Nederland

Tagliatelle met kabeljauw en paprika

Tagliatelle met kabeljauw en paprika

Ingrediënten

·         150-200 gram volkoren tagliatelle

·         2 sjalotten

·         1 teentje knoflook

·         100 gram gegrilde paprika (koeling, zonder zout)

·         2 eetlepels olijfolie

·         200 gram doperwten (diepvries)

·         100 ml bouillon met minder zout

·         200 gram kabeljauwfilet


Bereiding

1.       Kook de tagliatelle in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

2.       Pelde sjalotten en de knoflook en snijd dit klein.

3.       Snijd de paprika in blokjes.

4.       Verwarm 1 eetlepel olie in een steelpan en fruit hierin de sjalotten en de knoflook zacht.

5.       Voeg de doperwtjes en de bouillon toe en stoof de doperwtjes gaar.

6.       Bestrooi de kabeljauw met peper en bak de vis in de rest van de olie in een paar minuten gaar.

7.       Verdeel de vis in stukjes.

8.       Roer de paprika door de doperwten.

9.       Laat de tagliatelle uitlekken en schep het door de doperwtjes.

10.   Leg de kabeljauwstukjes erop.


Voedingswaarden per persoon


Recept

Energie

585 kcal

Eiwit

35 gram

Koolhydraten

75 gram

Waarvan suikers

7 gram